Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 23g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]6.2g21kcal0.7g0g2.3g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio2.6g7.2kcal0.5g0g0.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)5.1g8.2kcal0.1g0.1g0.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.8kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g89kcal2.8g1.6g8.4g0.4g
Valittu annoskoko39g45kcal1.4g0.8g4.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g22kcal0.7g0.4g2.1g0.1g
Arvot/100g100g114kcal3.6g2.1g10.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358272