Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona22g15kcal2.6g0.8g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)11g21kcal0.5g1.7g1.3g0g
Karpalo, pakaste4.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g2.2g9kcal1.6g0.1g0.2g0g
Liivate 0.2g0.8kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g92kcal9.8g5.6g3g0.2g
Valittu annoskoko39g46kcal4.9g2.8g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g23kcal2.5g1.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g118kcal12.5g7.2g3.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358567