Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 16g6.7kcal1.6g0.1g0g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g11g57kcal1.1g3.8g3.9g0g
Semper mangoa soseena11g5.3kcal0g1.3g0g0g
Sokeri 2.1g8.6kcal0g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g155kcal5.4g14.6g7.8g0g
Valittu annoskoko39g78kcal2.7g7.3g3.9g0g
Annoskoko puolitettuna20g39kcal1.4g3.7g2g0g
Arvot/100g100g199kcal6.9g18.7g10g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359658