Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)20g26kcal4.2g0.1g1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g6.6g8.6kcal0.3g0.3g0.7g0g
Juustoraaste emmental punaleima8.3g32kcal2.4g0g2.5g0g
Tilli, tuore 2.5g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Ruohosipuli 1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g136kcal14g0.8g8.4g0.2g
Valittu annoskoko39g68kcal7g0.4g4.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g34kcal3.5g0.2g2.1g0.1g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1g10.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096