Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g10g5.7kcal0.6g0.4g0.2g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras1.6g4.3kcal0.1g0.8g0g0.2g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g22g30kcal4.1g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.4g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g100kcal10.4g2.8g4.8g0.4g
Valittu annoskoko39g50kcal5.2g1.4g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g25kcal2.6g0.7g1.2g0.1g
Arvot/100g100g128kcal13.3g3.6g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366111