Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)3.7g13kcal0.5g2.6g0.1g0.2g
Vesi5.6g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 15g21kcal2.8g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g8.4g23kcal0.8g3.9g0.4g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g146kcal8.4g13.4g6.4g1.2g
Valittu annoskoko39g73kcal4.2g6.7g3.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g37kcal2.1g3.4g1.6g0.3g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.1g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367657