Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 7.2g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g3g10kcal0.6g1.9g0g0.5g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Sieni tatti, hapero 13g3.5kcal0.2g0.4g0.1g0.2g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g1.3g3.8kcal0.1g0.7g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)8.5g14kcal0.2g0.2g1.3g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g3g12kcal0.9g0g0.9g0g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g111kcal4.2g7.2g6.8g1.6g
Valittu annoskoko39g56kcal2.1g3.6g3.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna20g28kcal1.1g1.8g1.7g0.4g
Arvot/100g100g143kcal5.4g9.2g8.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368144