Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Liivatelehti, gelatiini0.2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g6.7g4.3kcal0.7g0.3g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Mansikka 13g6.2kcal0.1g1.1g0g0.3g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g6.4g26kcal0.5g3.9g1.1g0.2g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g5.4g11kcal0.2g0.3g1.1g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g2.7g14kcal0.2g1.6g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g182kcal3.6g16g11.4g1g
Valittu annoskoko39g91kcal1.8g8g5.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g45kcal0.9g4g2.9g0.3g
Arvot/100g100g232kcal4.6g20.5g14.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368316