Sitruunainen kesäkurpitsakastike pastalle

Valmista kastike samalla, kun kypsennät pastaa.

Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa.

Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista raastetta muutama minuutti tai kunnes ne saavat vähän väriä.

Mausta suolalla, pippurilla ja kirvelillä.

Lisää herneet ja kerma.

Kiehauta ja anna lämmetä muutama minuutti.

Lisää sitruunankuori ja -mehu ja murennettu fetajuusto.

Yhdistä valutettuun pastaan.

-Lähde: Yhteishyvä Ruoka 07/2013

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Oliiviöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Herne 7.1g4.9kcal0.4g0.7g0g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl7.1g24kcal0.1g0.2g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Rainbow), annos 100g5.3g15kcal0.8g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g111kcal2.8g3g9.6g0.6g
Valittu annoskoko39g55kcal1.4g1.5g4.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g28kcal0.7g0.8g2.4g0.2g
Arvot/100g100g142kcal3.6g3.8g12.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368327