Kana-kasviskeitto

Kuori ja pilko perunat ja 3 porkkanaa ja keitä kypsiksi.

Kuori 1 sipuli.

Paista 1rkl oliiviöljyssä kananpojan paistisuikaleet ja sipuli pannulla ja lisää ne kypsinä keittoon.

Lisää sitten pakastevihannekset ja -maissit ja lämmitä keitto.

Lopuksi sekoita fond du chef liemihyytelö pieneen määrään keitettyä vettä ja lisää keittoon.

Lisäksi voit maustaa esim.

Herbamare -yrttisuolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3309 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g20g15kcal0.4g3.2g0g0.2g
Porkkana 2.4g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Kariniemen kananpojan paistisuikaleet hunajamarinadissa 800g (Kariniemi), annos 200g9g14kcal1.6g0g0.8g0g
Vihannessekoitus,Kesäpöytä (Apetit), annos 125g3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g2.4g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g72kcal4.4g8.2g2g0.6g
Valittu annoskoko39g36kcal2.2g4.1g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g18kcal1.1g2.1g0.5g0.2g
Arvot/100g100g92kcal5.6g10.4g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368638