Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g6.7g11kcal1.3g0g0.7g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g1g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g8.4g6.7kcal0.1g0.6g0.4g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g0.5g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g2.2g6kcal0.4g0g0.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 3.3g1.2kcal0.2g0.1g0g0.1g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g5g17kcal0.3g3.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g112kcal4.8g9.2g6g0.4g
Valittu annoskoko39g56kcal2.4g4.6g3g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g28kcal1.2g2.3g1.5g0.1g
Arvot/100g100g143kcal6.1g11.8g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370924