Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g23g32kcal3.7g0.7g1.7g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)6.7g4kcal0g0.3g0.3g0g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g5.4g19kcal0.5g4.1g0.1g0g
Sipuli 3.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.3g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g115kcal8.4g10.8g4.4g0.2g
Valittu annoskoko39g58kcal4.2g5.4g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g29kcal2.1g2.7g1.1g0.1g
Arvot/100g100g148kcal10.8g13.8g5.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372056