Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.2g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.3kcal0.2g1.1g0g0.1g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.5g0.7kcal0.1g0.1g0g0.2g
Vehnänalkio 0.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki19g11kcal1.6g1g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss5.1g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g72kcal7g5.2g2.4g1g
Valittu annoskoko39g36kcal3.5g2.6g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g18kcal1.8g1.3g0.6g0.3g
Arvot/100g100g92kcal9g6.7g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983