Bataatti-vuohenjuustokeitto

Keitä/hauduta tomaattikmurskaa ja sokeria hyvän aikaa, sillä sen maku paranee haudutuksesta.

Keitä bataatti ja lisää kasvisliemikuutio.

Soseuta keitto ja sekoita sekaan vuohenjuusto.

Lisää nestettä, jos keitto on liian sakeaa.

Jos pidät vuohenjuustosta, valitse voimakas juusto, niin se maustaa keiton kunnolla, vaikka sitä tuleekin vähän.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2378 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 10g8kcal0.2g1.7g0g0.3g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto Sainte Maure0.8g2.5kcal0.1g0g0.2g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g32kcal0.6g4g1.4g0.6g
Valittu annoskoko39g16kcal0.3g2g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g8kcal0.2g1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g41kcal0.8g5.1g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373219