Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g18g30kcal3.6g0g1.8g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g14g3.2kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Margariini 80% keskiarvo0.9g6.4kcal0g0g0.7g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)4.5g7.4kcal0.1g0.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g94kcal7.8g1.4g6.6g0.6g
Valittu annoskoko39g47kcal3.9g0.7g3.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g24kcal2g0.4g1.7g0.2g
Arvot/100g100g121kcal10g1.8g8.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373461