Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton22g24kcal5.2g0g0.3g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)11g17kcal1.8g0.4g0.9g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)1.7g12kcal0g0g1.3g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g2.5g9kcal0.6g0g0.8g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g125kcal15.2g0.8g6.6g0g
Valittu annoskoko39g62kcal7.6g0.4g3.3g0g
Annoskoko puolitettuna20g31kcal3.8g0.2g1.7g0g
Arvot/100g100g159kcal19.4g1g8.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375153