Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali1.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow5.2g1kcal0.2g0.1g0g0.1g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g2.6g7.9kcal0.6g1.3g0g0.3g
Flora ruokakerma 15%1.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.3g3.1kcal0g0g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g31kcal1.6g3.2g1g0.8g
Valittu annoskoko39g16kcal0.8g1.6g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g8kcal0.4g0.8g0.3g0.2g
Arvot/100g100g40kcal2.1g4.1g1.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376798