Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 12g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Punajuuri 1.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.6g7.7kcal0.9g0g0.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.7g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g28kcal2.2g2g1.2g0.4g
Valittu annoskoko39g14kcal1.1g1g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g7kcal0.6g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.6g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=378374