Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%7.2g12kcal1.4g0g0.7g0g
Keräkaali, 100g27g6.5kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Fondue, puolet paketista 220 g0.9g2kcal0.2g0.1g0.2g0g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g1.8g5.9kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g55kcal4.2g4.4g2.2g1.6g
Valittu annoskoko39g27kcal2.1g2.2g1.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna20g14kcal1.1g1.1g0.6g0.4g
Arvot/100g100g70kcal5.4g5.6g2.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=380116