Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g15g3.7kcal0.3g0.5g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 15g51kcal0.3g0.5g5.4g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g114kcal1.4g2.8g11g0.8g
Valittu annoskoko39g57kcal0.7g1.4g5.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g29kcal0.4g0.7g2.8g0.2g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.6g14.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381750