Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g5g17kcal0.7g3.4g0.1g0.3g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 11g3.2kcal0.3g0.4g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.4g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma1.4g4.6kcal0g1.1g0g0g
Voi 3.6g26kcal0g0g2.9g0g
Tattarijauho, Vijatuote18g63kcal2.3g12.5g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g229kcal7g35.2g6.6g2.4g
Valittu annoskoko39g115kcal3.5g17.6g3.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna20g57kcal1.8g8.8g1.7g0.6g
Arvot/100g100g294kcal9g45.1g8.5g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381963