Lasagnette, jauheliha/soija/papu

- soijarouhe turpoamaan veteen, johon on lisätty liemikuutio
- jauheliha ruskistetaan sipulin kanssa paistinpannussa
- uuni päälle 200 asteeseen
- lisätään pannuun soijarouhe, purkillinen kidneypapuja, kastikeainekset ja 3 dl maitoa sekä 6 dl vettä, maustetaan
- pastapalat laitetaan oljyllä voideltuun vuokaan, perään kastike, sekoitetaan varovasti
- päälle juustoraastetta ja uuniin n. puoleksi tunniksi
- annetaan vetäytyä hetken ennen syömistä

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2316 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr lasagnette pasta3g11kcal0.3g2.2g0g0g
Knorr lasagnette kastikeaineet 93 g1.6g5.5kcal0.2g0.9g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.1g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.7g11kcal1.3g0g0.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g0.7g2.2kcal0.4g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Kidneypapu, suolaliemessä4.3g4.7kcal0.3g0.8g0g0.3g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%1.1g2.5kcal0.3g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g85kcal6g8.8g2.6g0.8g
Valittu annoskoko39g43kcal3g4.4g1.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal1.5g2.2g0.7g0.2g
Arvot/100g100g109kcal7.7g11.3g3.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=38305