Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu16g26kcal4.5g0g0.9g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen6.8g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa6.8g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Ranskankerma Valio6.8g19kcal0.2g0.2g1.9g0g
Sinappi 0.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g1.7g6.6kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g112kcal10.6g1.6g6.8g0.2g
Valittu annoskoko39g56kcal5.3g0.8g3.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g28kcal2.7g0.4g1.7g0.1g
Arvot/100g100g143kcal13.6g2g8.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383412