Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 15g53kcal1.2g11.6g0.1g0.2g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)8g10kcal0.8g0.2g0.7g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]8g10kcal1g0.2g0.6g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow8g8kcal0.6g0.2g0.6g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g162kcal7.2g24.4g4g0.4g
Valittu annoskoko39g81kcal3.6g12.2g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g41kcal1.8g6.1g1g0.1g
Arvot/100g100g208kcal9.2g31.2g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383689