Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kananmuna, omega, 1 kpl1.1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g60kcal1.8g12.3g0.2g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Hiiva 1g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g224kcal4.2g31.8g8.4g1.8g
Valittu annoskoko39g112kcal2.1g15.9g4.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna20g56kcal1.1g8g2.1g0.5g
Arvot/100g100g285kcal5.3g40.5g10.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693