Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g20g58kcal0.6g0.9g0.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.5g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g15g46kcal1.4g9.1g0.3g0.9g
Sokeri 1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g238kcal4.6g22.4g4.4g1.8g
Valittu annoskoko39g119kcal2.3g11.2g2.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna20g60kcal1.2g5.6g1.1g0.5g
Arvot/100g100g304kcal5.9g28.6g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975