Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g22g13kcal0.3g2.8g0g0.2g
Nakki, keskiarvo 8.9g21kcal1g0.1g1.8g0g
Kananmuna, paistettu 4.9g10kcal0.6g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g112kcal3.8g6g7.8g0.4g
Valittu annoskoko39g56kcal1.9g3g3.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g28kcal1g1.5g2g0.1g
Arvot/100g100g144kcal4.9g7.7g10g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386094