Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g17g29kcal2.9g0g1.9g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g5.2g3.8kcal0.1g0.9g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g1.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)15g8kcal0.1g0.6g0.6g0.1g
Tilli, tuore 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g84kcal6.2g3.2g5g0.4g
Valittu annoskoko39g42kcal3.1g1.6g2.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal1.6g0.8g1.3g0.1g
Arvot/100g100g108kcal7.9g4.1g6.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387670