Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 17g4.8kcal0.2g0.8g0g0.3g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g4.7g16kcal0.1g0.1g1.7g0g
Korppujauho 0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Siirappi 1.7g5kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g72kcal1.6g6.8g4g0.8g
Valittu annoskoko39g36kcal0.8g3.4g2g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g18kcal0.4g1.7g1g0.2g
Arvot/100g100g92kcal2g8.7g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390035