Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g14g49kcal1.8g9.6g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen10g3.3kcal0.3g0.5g0g0g
Tonnikala öljyssä 3.7g7kcal1g0g0.3g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]3.7g4.4kcal0.4g0.1g0.3g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g2g7.7kcal0.7g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.4kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Polar-juusto 15%2g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g0.9g1.2kcal0g0.3g0g0g
Sinappi 0.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g171kcal9.8g22g4.6g0g
Valittu annoskoko39g85kcal4.9g11g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna20g43kcal2.5g5.5g1.2g0g
Arvot/100g100g218kcal12.5g28.1g5.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390547