Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.5g11kcal1.2g0g0.7g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto2g5.7kcal0.4g0g0.4g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g6.5g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g44kcal3.4g2g2.4g0.2g
Valittu annoskoko39g22kcal1.7g1g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g11kcal0.9g0.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g56kcal4.4g2.6g3.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392757