Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Broilerisuikaleet7.5g9kcal1.6g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Makaroni, pasta 5g17kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Paprika keltainen 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g3.4g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g73kcal4.6g7.8g2.4g0.6g
Valittu annoskoko39g36kcal2.3g3.9g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g18kcal1.2g2g0.6g0.2g
Arvot/100g100g93kcal5.9g9.9g3.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396358