Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g1.7g1kcal0.2g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g74kcal2.2g15.1g0.3g0.8g
Oliiviöljy 0.9g8.2kcal0g0g0.9g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g167kcal4.8g30.2g2.4g1.6g
Valittu annoskoko39g83kcal2.4g15.1g1.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna20g42kcal1.2g7.6g0.6g0.4g
Arvot/100g100g213kcal6.1g38.6g3.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414