Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 25g18kcal0.5g3.6g0.1g0.3g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)3.8g6.8kcal0.7g0g0.4g0g
Aurajuusto1.5g5kcal0.3g0g0.4g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%0.9g2.5kcal0.3g0g0.1g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 1.4g5kcal0.4g0g0.4g0g
Flora kevyt ruoka 7%6.3g5.3kcal0.1g0.3g0.4g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g87kcal4.6g7.8g3.8g0.6g
Valittu annoskoko39g43kcal2.3g3.9g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g22kcal1.2g2g1g0.2g
Arvot/100g100g111kcal5.9g9.9g4.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397089