Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 34g44kcal7.4g0g1.5g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Curryjauhe (-), annos 5g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g98kcal15g2.2g3g0.2g
Valittu annoskoko39g49kcal7.5g1.1g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g25kcal3.8g0.6g0.8g0.1g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.8g3.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397286