Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka1.6g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Palsternakka 4.5g2.8kcal0g0.5g0g0.2g
Porkkana 4.5g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Juuriselleri 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g6.7g4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl4.5g1.3kcal0.2g0.1g0g0.1g
Sipuli (käsittelemätön)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)6.7g16kcal0.8g0g1.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g4.5g13kcal0.8g0g1g0g
Persilja 1.3g0.4kcal0g0g0g0.1g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.6g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g82kcal4g4.4g4.6g1.4g
Valittu annoskoko39g41kcal2g2.2g2.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal1g1.1g1.2g0.4g
Arvot/100g100g105kcal5.1g5.6g5.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397566