Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 13g20kcal2.6g0g1.1g0g
Paprika keltainen 8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)5.3g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 2.7g0.5kcal0g0g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g6.1g5.3kcal0.3g1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g64kcal6.2g4g2.4g1.6g
Valittu annoskoko39g32kcal3.1g2g1.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna20g16kcal1.6g1g0.6g0.4g
Arvot/100g100g82kcal7.9g5.1g3.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400754