Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g15g3.6kcal0.2g0.5g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka3g0.3kcal0g0g0g0g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g2.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g11kcal0.4g1.4g0g0.8g
Valittu annoskoko39g6kcal0.2g0.7g0g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Arvot/100g100g14kcal0.5g1.8g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405913