Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 2.4g7.7kcal0.2g1.5g0g0.2g
Keräkaali, 100g3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g0.6g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka3g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g3g1.8kcal0g0.4g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.3g2.7kcal0g0g0.3g0g
Kesäkurpitsa, tuore6g1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g34kcal0.6g5g0.6g1g
Valittu annoskoko39g17kcal0.3g2.5g0.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g9kcal0.2g1.3g0.2g0.3g
Arvot/100g100g43kcal0.8g6.4g0.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=411389