Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 14g4.7kcal0.6g0.3g0g0.3g
Sipuli 2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Hunaja 0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 23g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g21kcal1.4g1.6g0.8g0.6g
Valittu annoskoko39g11kcal0.7g0.8g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g5kcal0.4g0.4g0.2g0.2g
Arvot/100g100g27kcal1.8g2.1g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=412266