Jauheliha-sienipihvit, sopii myös karpeille

300 g jauhelihaa
50 g hapukoor
1 muna
30 g suppilovahverojauhetta
30 g sinihomejuustoa
1 sipuli keskikokoinen
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa ja mausteita maun muk.
öljyä paistamiseen

1. Turvota kuivattu sienijauhe hapukoorin ja munan seoksessa.

2. Paista sipulisilppu halutessasi.

3. Sekoita kaikki aineet keskenään.

4. Paista pihvit öljyssä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 21g49kcal4g0g3.6g0g
Hapukoor (Tere)3.6g4.2kcal0.1g0.2g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.6kcal0.5g0g0.4g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sinihomejuusto aura (Valio), annos 100g2.1g7.2kcal0.4g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g155kcal10.4g1.2g12.2g0.2g
Valittu annoskoko39g78kcal5.2g0.6g6.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g39kcal2.6g0.3g3.1g0.1g
Arvot/100g100g199kcal13.3g1.5g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417014