Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g15g19kcal3.1g0g1g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)15g10kcal1.8g0.4g0.1g0g
Rypsiöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g7.3g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g1.1g4.2kcal0g1g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g86kcal10g3.8g3.6g0.2g
Valittu annoskoko39g43kcal5g1.9g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g22kcal2.5g1g0.9g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12.8g4.9g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418958