Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 3.4g2.2kcal0g0.4g0g0.2g
Porkkana 9g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 7.4g5.6kcal0.1g1.1g0g0.1g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g3g11kcal0.9g1.7g0.1g0.1g
Grahamjauho 2.4g7.7kcal0.2g1.4g0.1g0.2g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Flora culinesse1.4g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g82kcal2.6g10.4g2.8g1.6g
Valittu annoskoko39g41kcal1.3g5.2g1.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna20g20kcal0.7g2.6g0.7g0.4g
Arvot/100g100g104kcal3.3g13.3g3.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421237