Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 8.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti, tuore7.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 11g21kcal3g0g1g0g
Kurkku, tuore4.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, keitetty 8g12kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g71kcal8.2g1g3.6g0.4g
Valittu annoskoko39g35kcal4.1g0.5g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g18kcal2.1g0.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g90kcal10.5g1.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421751