Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g37g49kcal6.2g0.8g2.5g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g0.8g3.1kcal0.2g0g0.3g0g
Rypsiöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.5g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g123kcal12.8g1.6g7.6g0g
Valittu annoskoko39g62kcal6.4g0.8g3.8g0g
Annoskoko puolitettuna20g31kcal3.2g0.4g1.9g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2.1g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422679