Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 17g35kcal3.1g0g2.6g0g
Linssi, punainen, Go Green8.6g28kcal2.1g4.2g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.4g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.4g1.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g136kcal11g10g5.6g2.6g
Valittu annoskoko39g68kcal5.5g5g2.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna20g34kcal2.8g2.5g1.4g0.7g
Arvot/100g100g174kcal14.1g12.8g7.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427122