Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 3g0.4kcal0g0g0g0g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 15g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Cantaloupe meloni7.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Mansikka 7.5g3.5kcal0g0.6g0g0.1g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g3g10kcal0.7g0g0.8g0g
Oliiviöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Oliiviöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g60kcal1.6g3.2g4g0.6g
Valittu annoskoko39g30kcal0.8g1.6g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g15kcal0.4g0.8g1g0.2g
Arvot/100g100g77kcal2.1g4.1g5.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428189