Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 21g5.7kcal0.2g0.8g0g0.4g
Sokeri 1.8g7.1kcal0g1.8g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g2.8g0.9kcal0g0.3g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g28kcal0.4g5.8g0g0.8g
Valittu annoskoko39g14kcal0.2g2.9g0g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g7kcal0.1g1.5g0g0.2g
Arvot/100g100g35kcal0.5g7.4g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428227