RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 22g23kcal4.1g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 4.3g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 2.2g0.5kcal0g0g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 8.6g14kcal0.2g0.2g1.3g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g2.2g5.7kcal0.2g1.1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g90kcal9.4g2.6g4g0.8g
Valittu annoskoko39g45kcal4.7g1.3g2g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g23kcal2.4g0.7g1g0.2g
Arvot/100g100g115kcal12g3.3g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428489