Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 21g6.3kcal0.1g1.1g0g0.4g
Atria sika-nauta jauheliha 23%11g29kcal1.8g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g110kcal4g3g8.8g1g
Valittu annoskoko39g55kcal2g1.5g4.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g28kcal1g0.8g2.2g0.3g
Arvot/100g100g141kcal5.1g3.8g11.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428650